Välkommen till bloggen!

hundVarmt välkommen till min nya blogg! Jag heter Cristina och den här bloggen är tillägnad min terriermix Marengo. Det brukar ju sägas att hunden är människans bästa vän, och det stämmer definitivt för mig och Marengo. Marengo är en omplacering som kom till mig när han var ungefär sex månader. Han hade då lämnats fastbunden utanför ett hem för övergivna katter, och han var inte ID-märkt så det gick inte att spåra ägaren. Man vet alltså inte vad han har för bakgrund.

Jag är bekant med en som jobbar på katthemmet och på den vägen blev det så att jag blev jourhem åt Marengo. Jag hade ganska nyligen mist min förra hund, så jag hade en hel del hundsaker kvar. Det var egentligt tänkt att Marengo bara skulle bo hos mig tills man hittade en ny familj åt honom, men vi fattade tycke för varandra och efter någon vecka stod det klart att jag inte skulle kunna lämna bort honom. Så han blev kvar hos mig!

Då var Marengo som sagt bara ungefär sex månader (man vet inte exakt ålder), och det är nu tre år sedan. I början var han en ganska skydd hund som antagligen hade blivit misshandlad på något vis (han skyggade för beröring). Nu är han en trygg och avslappnad hund som njuter av livet. Här kommer jag att skriva om vårt liv tillsammans, vår träning (mest lydnad och agility) och även en del om mina andra intressen och andra icke hundrelaterade saker som händer i mitt liv.

Lämna gärna en kommentar!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *