Förändring i köket

För inte så länge sedan så skrev jag om mitt inredningsintresse, om shabby chic och hur jag tycker om att blanda gammalt och nytt utan att följa några regler. Dessutom skrev jag lite om hur jag tycker om att skapa själv och så är det. Men jag ska nu också påpeka att jag inte har någonting emot att köpa nytt om det är någonting som jag behöver och som jag tycker ser bra ut. Eller behöver och behöver. Vad behöver vi människor egentligen? Snarare är det så att jag inte har någonting emot att köpa nytt om det handlar om någonting som jag verkligen vill ha, och på senare tid är det ett barbord som hägrar av flera olika anledningar.

Inspiration

Varför barbord? Det beror helt enkelt på att jag under lite slösurfande kom in på Styleroom som visade upp en hel massa olika barbord. Jag har tidigare knappt ens tänkt på barbord, att det var någonting man kunde ha i sitt hem. Det var snarare någonting jag förknippade med barer och caféer. Men helt klart är det också någonting som kan passa in hemma. Det tar inte upp mycket utrymme och är också riktigt användbart när man vill äta någonting lättare, till exempel en snabb frukost. Eller kanske dricka ett glas tillsammans med någon. Hur som helst, jag blev riktigt inspirerad och bestämde mig för att ett barbord är någonting som jag skulle satsa på.

Söka & finna

jag började alltså kolla runt lite efter olika barbord och efter ett tag så hittade jag till Trademax som har flera som är snygga (kolla in dem här). Jag fastnade lite för Snack Bar som förutom att det är snyggt också är praktiskt. Flera möjligheter till förvaring av glas, drycker och just snacks. Dessutom till ett ok, pris, under 3 000 kronor. Det tyckte jag att jag har råd med, så det var bara att beställa!

Men ett barbord kräver ju också ordentliga barstolar. Matbordsstolar fungerar helt enkelt inte eftersom de inte är tillräckligt höga. Så det var bara att börja kolla runt efter sådana också. Även vad gäller barstolar så har Trademax mycket att välja mellan, som du kan se här. I bilden på Snack bar syns barstolen Style som förvisso är snygg, men inte riktigt vad jag var ute efter. I stället blev det barstolen Champion, som liknar Style till utformningen men är svart i stället för vit. Kontrasten mot det vita barbordet är, i mitt tycke, perfekt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *