Ett annat intresse: inredning

Som jag skrev i mitt första inlägg så kommer den här bloggen till stor del att handla om Marengo och mitt liv som hundägare, men också om mina andra intressen och mitt liv i övrigt. Därför kommer här ett blogginlägg som handlar om ett av mina andra intressen, nämligen inredning.

Jag har alltid tyckt om att ha det fint omkring mig, även om mig smak och stil har ändrats lite genom åren. Nu för tiden skulle jag beskriva min stil som lite åt shabby chic-hållet fast inte så ”plottrigt”. Jag tycker om att blanda gammalt och nytt och jag tycker om att skapa själv. Jag är inte heller så fast i vitt som man brukar beskriva shabby chic, men vitt är definitivt en färg om jag använder ofta och mycket även om jag också blandar upp med andra färger.

Min favoritinredare heter Ernst Kirchsteiger och honom känner ni antagligen igen från Sommartorpet, Sommar med Ernst, Jul med Ernst, Ernst i Toscana och andra inredningsprogram som han har gjort. Det jag gillar med honom, förutom att han har bra smak, är att han tycker om att skapa egna saker. Han ser liksom på saker med andra ögon än vad de flesta människor gör.

Jag gillar också att han gör precis allt. Han kan sy, snickra, måla, pyssla, pynta, bygga, laga mat, baka, plantera och mycket mer. Han har liksom en helhet, men han har ändå fötterna på jorden. Han är helt enkelt sig själv, och det är väl det bästa man kan vara!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *